Carrot cake

Амралтаараа хийсэн нэгэн кекс-ээ үзүүлий. Ер нь бол өмнө нь хийж л байсан л даа. Тэгэхдээ энэ удаад арай өөр. Кекснд лууван хийхээр зөөлөн хөвсгөр чийглэг болгодог. энэ удаад би луувангаа өөрийг нь чихэртэйг тооцоололгүй чихрээ хийхдээ хасхаа мартсан байсан. Арай нялуун болсон. Тэгэхдээ угийн чихрэнд дуртай надад бол асуудалгүй л дээ. За одоо яаж хийснээ үзүүлий.

Орц
  •  Өндөг 3ш
  • Лууван 2ш /үрсэн/
  •  Ванили
  • Зөөлөн масло /150-200г/
  • Дээл гурил 5 хоолны халбага
  • Бол сахар 2 хоолны халбага
  • Цагаан сахар 2 хоолны халбага /хассан байдлаар ккк/
  • Сахарны пудр чимэглэлд
  • Хөөлгөгч




Эхлээд өндгөө хөөсөртөл хутгаад гурилаа хийнэ. Дээр нь хөөлгөгчөө хийгээд ахиад зөөлөн 1-2 мин хутгана. Дараа нь үлдсэн бүх юмаа хийгээд гараараа зөөлөн хутга.

Зуухаа 180 хэмийн халуунтай болгоод 35-40 мин жигнэнэ. 20 дахи минут дээр нь галаа 160 болгоорой.

Гаргаад хөрхөөр нь сахарны пудр-р чимэглээрэй.

Тээд халуун баахуу цайтай амтархан идээрэй.

This entry was posted on Monday, August 8, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

3 Responses to “Carrot cake”

  1. mash amarhan hyalbar hirnee amttai haragdaj bn. bayarlalaa

    ReplyDelete
  2. hi bi onoodor ene cake-g hiileel dee tegsen maslo n jaahan ihetchihsen guriliig n arai baga hiichvuu gej bodloo chi hiihdee gurilaa ovoolon 5 h/h hiisen uu

    ReplyDelete
  3. tiim tom hoolnii halbagaar oboolon hiisen. Maslo bas ihtheer bas demii l dee. er n joohon zoolon boldog um. Luuvangaas n shuuj gardag bolhoor chiiglegduu baidgiin. iim chiiglegduu cake-g sain horgoj baij ideh hergtei. Tegehgvi bol tuuhii um shig medremj turj medne.

    ReplyDelete