Let's have fun-3


 

Сармистай талх
Сармистай талх бол будаа, гоймонгоос ч гоё хачир юм шиг санагддаг. Хуурай хоолтой ч, шөлтэй ч хэрэглэж болно. Надад  лав дан сармистай талх идвэл махны ерөөсөө хэрэггүй юм шиг санагддаг аа. Энийг хийхэд маш амархан зуван Баггет талх худалдаж аваад хүссэн хэмжээгээрээ зүснэ. Бага зэрэг цөцгийн тосонд Базилк, маш жижгэлж хэрчсэн сармис холиод энэ бэлтцээ талхан дээрээ нимгэн түрхээд өгнө. Үүнийгээ шарах шүүгээндээ грил дээр нь 5 минь орчим шарна. Дээд тэл нь шаржигнасан доод тал нь зөөлөн болгохийг хүсвэл 5 минь, бүүр шөлтэй идхээр хатуу болгох бол 10 мин байхад болчноо. Дээр нь бяслаг, улаан лооль нимгэх хэрчээд ч тавьсан болно.
Бас нэг өөрөөх хийх арга бол хэрвээ та маш гоё шинэхэн талх олж авч чадвад жижиг хэрчихгүйгээр шууд хөндлөнгөөр нь хувааж 2 хэсэг болгоод дээрх хавчуургаа жигд дүрхээд тугалган цаасанд ороогоод шарах шүүгээндээ 5 мин орчим шараад үзээрэй. Ёоох энийг бичжийхдаа шүлжээ залгидаг байна шд ккк За амжилт








This entry was posted on Friday, August 16, 2013 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

One Response to “Let's have fun-3”

  1. яаая ёстой шүлсээ залгилаа туршиж үзнэээ

    ReplyDelete