![]() |
Hi all. Би та нарт нэгэн сонирхолтой амттаныг яаж хийхийг зааж өгий. |
![]() |
Эхлээд жүржээ хальснаас нь болгоомжтой салгаж авна. |
![]() |
Дараа нь нарийхан төмс шиг хэрчинэ. Дараа тэрийгээ халуун буцламгай усанд хэсэг байлгаад шүүгээд хүйтэн усаар зайлна. Энийгээ 2-3 удаа давтах хэрэгтэй. Гашуун амтыг нь алга болгодог юм. |
![]() |
Тээд саахрын сироп-нд зөөлөн гал дээр 45мин орчим чанана. Саахрын сироп-г яаж хийхийг мэдэхгүй бол ус сахар 2-оо тэнцүү хэмжээтэй хийгээд зөөлөн гал дээр өтгөртөл нь буцалгадаг юм. |
![]() |
Дараа нь дэлгэж хөргөнө. Энэ хооронд нь өөрийн дуртай шокладаа хайлуулаад байж байгаарай. Би лав цэвэр хар шоклад санал болгож байна. |
![]() |
хамгийн сүүлд хальсаа шокладандаа дүрээд хөргөнө. Тал бүрсэн ч болно бүтэн бүрсэн ч болно шүү. Өөөрөө л мэд. За амжилт. Турьшиж үзээрэй тээд юу болсноо бичээрэй. |